Hoe werkt payroll online?

Online payroll? Goedkoper, sneller en eenvoudiger.

Payrolling is een aanvullende dienstverlening van vele traditionele uitzendkantoren. Voor ons is het de kern van onze activiteiten. Bovendien kiezen wij resoluut voor payroll online. De registratie van nieuwe werkkrachten en de planningsopmaak verlopen gebruiksvriendelijk en snel via onze online tool. Bovendien realiseer je met onze online werkwijze een extra besparing. Achter de schermen regelen wij automatisch de contractopmaak en -ondertekening, alle wettelijke verplichtingen en de volledige loonadministratie.

computer_01_LR

Ontdek de voordelen van ons platform via demo's

Download demo's online payrolling!

 • Vinkje

  1. Eenmalige set-up. Nadien meteen aan de slag!

  Voor nieuwe klanten voorzien we een eenmalige set-up. Samen registreren we tijdens een persoonlijke intake de verschillende afdelingen en functies waarin flexibele werkkrachten aan de slag kunnen. Je mag daarbij rekenen op alle vereiste ondersteuning.

  Voor elke functie configureren we de arbeidsvoorwaarden. Dit omvat de loonbarema’s, aangevuld met eventuele premies en vergoedingen. We begeleiden je doorheen de volledige set-up, zodat je snel aan de slag kan.

 • Vinkje

  2. Gebruiksvriendelijke selfservice

  Je registreert via onze online tool eenvoudig zelf nieuwe medewerkers en wijst deze toe aan een bepaalde functie en afdeling. Op basis daarvan worden alle achterliggende berekeningen uitgevoerd. Het registreren en inplannen van een nieuwe werkkracht neemt minder dan 2 minuten in beslag.

  Naast het registreren van nieuwe medewerkers bepaal je via een uurrooster eenvoudig de week- of dagplanning per medewerker. Deze planning vormt de basis voor de contractopmaak en de Dimona-aangifte.

  Ons systeem biedt maximale flexibiliteit in de planning. Zo kan je deze steeds aanpassen tot aan de finale deadline voor de verplichte Dimona-aangifte.

  Onze online tool staat 7 dagen op 7, 24 uur op 24 tot jouw beschikking.

 • Vinkje

  3. Contract, Dimona, looncalculatie én uitbetaling

  Na eenvoudige bevestiging van de dag- of weekplanning en eventuele registratie van nieuwe medewerkers via de online tool, zorgen wij achterliggend voor alle nodige wettelijke verplichtingen:

  • Je medewerker ontvangt digitaal de arbeidsovereenkomst (dag- of weekcontract) en kan deze digitaal ondertekenen.
  • Wij regelen binnen de deadline de wettelijk verplichte Dimona-aangifte.
  • Wij zorgen voor de volledige loonverwerking en –administratie
  • Wij betalen het loon uit voor de geleverde prestaties.
  • Ook het vakantiegeld en andere sociale verplichtingen als werkgever nemen wij voor onze rekening.
 • Vinkje

  4. Jij bepaalt wie plant en registreert

  Onze online tool biedt de nodige flexibiliteit om verantwoordelijkheden binnen je bedrijf te delegeren en af te bakenen.

  Zo kan je op basis van afdelingen of vestigingen bepaalde taken toevertrouwen aan vestigingsmanagers, teamleiders, ploegbazen, HR-verantwoordelijken,….

  Als centrale beheerder bepaal je aan wie je welke verantwoordelijkheden toevertrouwt: registratie van nieuwe medewerkers, koppeling aan functieprofielen, opmaak werkplanning,...

 • Vinkje

  5. Online, toch telefonisch bereikbaar

  Onze online tool blinkt uit in gebruiksgemak. Toch blijven wij steeds bereikbaar voor vragen. Onze helpdesk is voor klanten eenvoudig 24/24 en 7/7 bereikbaar.

Interesse in online payroll?

Wij contacteren jou...

Bel ons

Waar kan je ons vinden?

Internationalelaan 55 F
1070 Anderlecht

BTW BE0418.737.419